Els passats dies 10 i 11 de març, l’equip d’Urgències de la Fundació Sant Hospital va poder gaudir d’un curs intens, però molt interessant, de Suport Vital Avançat d’Adult. Vam comptar amb docents experts com el Dr. Sanjurjo i el Dr. Lara que van venir de l’Hospital del Pallars per impartir un curs acreditat pel CCR (Consell Català de Ressucitació) al personal mèdic i d’infermeria de les nostres urgències hospitalàries i prehospitalàries. Un curs de qualitat subvencionat a través de la Fundación Tripartita.

El curs estava format per una part teòrica on line, que va durar 3 setmanes i que donava accés a la part presencial teòric pràctica, amb material de monitorització, maneig de la via aèria i simuladors de taquiarítmies i aturada cardiorespiratòria. L’objectiu era la millora en el maneig, sempre complex, del pacient en aturada cardiorespiratòria, ajustant els conceptes segons les darreres actualitzacions en RCP d’adult del 2015.

Agrair a la Comissió de Formació de l’Hospital l’esforç de reiniciar la formació continuada de qualitat així com la col·laboració desinteressada dels  nostres companys de l’Hospital de Tremp i del TSC de l’Alt Urgell.

Continuem amb il·lusió per a millorar l’assistència dels nostres pacients.