Des de fa 24 anys, TV3 organitza la Marató, un projecte destinat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que encara no tenen una curació definitiva. Enguany, la Marató està dedicada a ladiabetis i l’obesitat. Es tracta de dues malalties metabòliques molt freqüents i, en molts casos, relacionades que afecten a persones de totes les franges d’edat.

En aquesta edició, els treballadors de la Fundació Sant Hospital hem decidit organitzar una rifa solidària i donar tots els diners recaptats a la Marató. Amb aquest objectiu demanem la vostra col·laboració en forma d’objectes, productes o serveis (sempre que sigui possible, relacionats amb hàbits de vida saludables) que ens podeu donar per fer-los servir com a premis d’aquesta rifa.

Podeu fer-nos arribar el vostre donatiu -objecte, producte o servei- posant-vos en contacte amb el Servei d’Informació i Atenció al Ciutadà de l’Hospital (dirigint-vos a la planta baixa, al costat d’Admissions, o bé trucant a l’extensió 160 del telèfon 973350050) i, amb la persona que us tendrà, acordareu com podem recollir la vostra donació.

Quinze dies abans de la rifa, les donacions quedaran exposades al carrer Major i a l’aparador de Stiu 3000 junt amb la llista de donants. El dissabte dia 12 de desembre, al matí, se celebrarà la rifa al carrer Major (davant les Mesures).

Molt agraïts per la vostra col·laboració